Norway

Traditionele Thaise Massage

De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie. U wordt gemasseerd met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. De massage heeft als doel het lichaam te harmoniseren, en blokkades los te maken. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door onze Thaise massage worden verholpen.

Thaise Massage met warme olie

Naast traditionele Thaise massage biedt Arokaya ook andere vormen van massage in Thaise stijl. Om te ontspannen is een aroma massage therapie of een warme kruidenstempel massage zeer geschikt.U kunt zich helemaal ontspannen en krijgt een gevoel van rust. Daarnaast wordt uw lichaam goed verzorgt en komt weer in balans. Uw voelt zich weer energiek. 

Kruiden Stempel Massage

Dit is een combinatie van een traditionele ontspannende massage met warme olie gevolgd door een massage met stempels gevuld met heilzame Thaise kruiden.

Sport Massage


Sport massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, Sportmassage kan toegepast worden voor of na het sporten dan wel training of wedstrijd.
Vooraf: er wordt een stimulerende massage gegeven, zodat het lichaam klaar is om optimaal te presteren. Deze stimulerende massage zorgt voor een goede doorbloeding en bereidt de spieren voor op de komende prestatie.
Na: hiermee wordt het herstel bevorderd, eventuele spierpijn voorkomen en de hersteltijd wordt verkort. Het lichaam wordt daardoor beter voorbereid op een volgende inspanning. Ook hier ligt het accent op ontspanning. Na een sport massage is het belangrijk om veel water te drinken. Er kunnen namelijk opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om deze afvalstoffen goed af te voeren en het lichaam te reinigen.